Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vám oznámit, že ve dnech 21.12.2019 až 5.1.2020 máme dovolenou. Produkty, které objednáte 20.12.2018 do 14 hod., budou ještě odeslány. Ostatní vyexpedujeme 6.1.2019.

Děkujeme za pochopení.

Zároveň přejeme krásné a pohodové prožití vánočních svátků, štěstí, zdraví a spokojenost v celém roce 2020.

 

 

 

Obchodní podmínky a ochrana osobních údajů

Objednávka

Zboží si můžete objednat přímo na těchto stránkách pomocí e-shopu, e-mailem nebo telefonem. Objednávku potvrdíme a zároveň oznámíme termín dodání.

Pokud je zboží na skladě, bude vyexpedováno do 2 pracovních dnů. Při velké objednávce dle dohody, nejpozději však do deseti pracovních dnů.

Způsob platby

Dobírkou, pokud není dohodnuto jinak. Výši poštovného a slevy najdete v Ceníku.

Výměna velikostí

Pokud Vám nebude vyhovovat velikost, pošlete zboží zpět a přiložte lístek s požadovanou velikostí - viz. vzorový formulář ZDE. Při první výměně neúčtujeme poštovné.

Výměna bude provedena pouze tehdy, pokud vrácená obuv nebyla používána a podešve nejsou zašpiněné.

Odstoupení od kupní smlouvy

Spotřebitel má právo v souladu s § 1829 odst. občanského zákoníku odstoupit od smlouvy do 14 dnů od obdržení zboží a toto pak bez udání důvodu vrátit - viz.vzorový formulář ZDE. Zboží musí být kompletní, nesmí být žádným způsobem poškozené či jinak znehodnocené a ani nesmí nést žádné známky jeho používání. V případě nedodržení některé z těchto podmínek nebudeme schopni akceptovat odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zásilka bude poslána zpět na náklady odesílajícího. Zboží nelze vracet na dobírku, jakékoliv takto vrácené zboží nebude prodejce přijímat.

Vrácení peněz

Při splnění výše uvedených podmínek Odstoupení od kupní smlouvy a po doručení zboží na naši adresu, bude nakupujícímu nejpozději do čtrnáti dnů vrácena na účet celá zaplacená částka. V případě vrácení kupní částky formou složenky na zadanou adresu, hradí náklady za poštovné zákazník.

Záruční doba a záruční podmínky:

Délka záruční doby se řídí ustanoveními občanského zákoníku. Záruka se vztahuje na výrobní vady a  vady použitého materiálu. Nárok na uplatnění záruky zaniká při poškození zboží přepravou. Takto vzniknuté škody je potřeba řešit s dopravcem ihned při přebírání zboží.

Reklamace

Je potřeba, aby zákazník doručil vadné zboží na naši kontaktní adresu spolu s Reklamačním listem (ZDE), ve kterém vyplní adresu, název výrobku, datum prodeje, číslo prodejního dokladu (nebo kopii dokladu o zakoupení) a popis závady. Zákazník obdrží od prodávajícího do 3 dnů od doručení vadného zboží informaci o reklamaci a způsobu jejího vybavení prostřednictvím e-mailu. Reklamace bude vyřízena od 3 do 7 dnů, od doručení vadného zboží, v komplikovanějších případech bude tato reklamace vyřízena do 30 dnů od jejího přijetí. Reklamované zboží nám neposílejte na dobírku, takto odeslané zboźí nebude naší stranou převzaté, děkujeme za pochopení!

Neoprávněná reklamace:

Nárok na uplatnění reklamace nevzniká mimo jiné v případě neodborného zacházení s výrobkem,  pokud je předpokládaná životnost zboží kratší než jeho záruční doba, používáním zboží v nevhodných podmínkách, při přirozeném opotřebování zboží, neúměrném zatěžování, při nevhodném ošetřováním, pokud nedostatky vznikly zaviněním třetí osoby nebo neodbornými změnami a opravami a rovněž škodami způsobenými přírodními vlivy.

V případě, že zboží, které kupující reklamuje, nemá vadu a nebo se na něj záruka nevztahuje, je povinnen před převzetím zboží uhradit náklady spojené s dopravou a vyřízením reklamačního procesu.

Podmínky ochrany osobních údajů

Firma Miroslav Šoman provádí zpracování Vašich osobních údajů, protože je to  nezbytné  pro splnění  kupní smlouvy s Vámi ohledně prodeje objednaného zboží a dále provádí zpracování Vašich osobních údajů vzhledem k veřejnoprávním povinnostem.

I.  TOTOŽNOST A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE

Správcem Vašich osobních údajů je Miroslav Šoman, Komenského 57, 76601 Valašské Klobouky, identifikační číslo : 18559506, zapsán pod Č.J.: ŽÚ-VK-L/231/92/F.

Kontaktní údaje správce jsou : Miroslav Šoman, Komenského 57, 76601 Valašské Klobouky, telefon +420 577 320 945, email - msoman@seznam.cz

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.  PRÁVNÍ ZÁKLAD A ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Právním základem pro zpracování Vašich osobních údajů je:

- plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl.6 odst. 1 písm. b) GDPR

- plnění právních povinností, které se na správce vztahují

Účelem zpracování osobních údajů je vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplívajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem. Při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje , které jsou nutné pro úspěšné vyřízení a doručení objednávky - jméno, adresa, email. Můžete uvést i telefonní kontakt, který usnadní doručení nebo případnou komunikaci s Vámi .

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl.22 GDPR.

III.  DOBA UCHOVÁNÍ ÚDAJŮ

Správce uchovává osobní údaje:

- po dobu trvání účinku práv a povinností ze smlouvy a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných právních předpisů

- po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely obchodních sdělení

IV.  PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Kromě správce jsou dalšími příjemci osobních údajů společnosti a osoby podílející se na dodání zboží a realizaci plateb na základě smlouvy, společnost zajišťující provozování e-shopu a účetní firma.

Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

V.   VAŠE PRÁVA SOUVISEJÍCÍ SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu, omezení  nebo výmaz Vašich osobních údajů, právo na vznesení námitky proti zpracování, právo na přenositelnost osobních údajů a právo na odvolání souhlasu se zpracováním a to písemně nebo emailem  na kontaktní adresu správce (viz. bod I.).

V případě pochybností o dodržování povinností se zpracováním osobních údajů  máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Tyto podmínky nabývají účinnost dnem 25.5.2018

 

 

PrílohaVeľkosť
Výměna velikosti20.77 KB
Odstoupení od kupní smlouvy20.61 KB
Reklamační list12 KB
Podmínky ochrany osobních údajů516.62 KB